Artwork for podcast Predikimet e Kishës Ungjillore Vlorë
Frytet e besimit të Krishter (2 Pjetrit 1:5-11)
Episode 56th December 2020 • Predikimet e Kishës Ungjillore Vlorë • Kisha Ungjillore Vlorë
00:00:00 00:19:53

Share Episode

Shownotes

Arsyeja përse duhet të këmngulin në Shenjtërim sepse është Shenja dhe Fryti i besimit që është në ne. Me fjalë të tjera Apostulli Pjetër është duke na thënë, Nëse nuk kemi këto shënja dhe këto fryte atëhere ajo që shpallim me gojën tonë si besim nuk është i vërtet. Një jet pa shenjtëri vendos në pikëpytje besimin sepse besimi pa vepra është i vdekur.

Follow

Links