Artwork for podcast Predikimet e Kishës Ungjillore Vlorë
Kujtoni para kujt po qëndroni- Nga Ermal Bimaj
Episode 97th October 2021 • Predikimet e Kishës Ungjillore Vlorë • Kisha Ungjillore Vlorë
00:00:00 00:34:00

Share Episode

Shownotes

Nje nga gjerat me te rendesishme qe Krishti u mesoi dishepujve ishte se si te luten. Lutja eshte jetike ne marrdhenien e nje te krishteri me Perendine. Prandaj ka rendesi te madhe per cfare lutemi dhe se si lutemi.

Dikush ka thene "Nese do te sjellesh ndryshim rrenjesor ne toke, ke nevoj per ndihm nga qielli". Prandaj le te zublojme se bashku pasurine e jashtzakonshme, te lutjes qe Krishti u meson dishepujve te tij. Nga Ermal Bimaj

Follow

Links

Chapters

Video

More from YouTube